Bisonfarm

 

 

Den smukke gamle sognefogedgård ved Langesø, som danner rammen om Ditlevsdal Bison Farm, Danmarks største bisonfarm med omkring 160 af de store amerikanske dyr, åbner efter ombygning dørene til en ny spændende sæson.


I år vil der igen være rig mulighed for at komme tæt på de imponerende dyr, når der flere gange om ugen sommeren igennem arrangeres guidede rundture på den ”amerikanske prærie”.
På Ditlevsdal afholdes der ligeledes året igennem en række spændende arrangementer med inspiration fra den indianske kultur.

Gården har det sidste års tid gennemgået en større ombygning, således at man nu kan byde velkommen i både butik og café. Ditlevsdal tilbyder også store selskabslokaler og ikke mindst en ny restaurant, hvor man fra terrassen kan nyde udsigten over markerne og de græssende bisonokser. Nyd madpakken i naturen og udsigten ved den lille sø i området.
 
På Ditlevsdal er der også tænkt på børnene. Den store legeplads er indrettet med bl.a. tipier, totempæl og andet indianer ”udstyr”, som kan sætte fantasien i sving. Bag dit eget snobrød eller benyt det indendørs legerum. Her kan du også se film og lære om bisonoksernes liv.

Efter besøget kan I nyde en forfriskning i den hyggelige café eller en inspirerende bisonmiddag i den nyindrettede restaurant.
Det velsmagende, fedtfattige bisonkød kan desuden købes i den indbydende gårdbutik. Den indiansk inspirerede butik byder desuden på diverse vine, souvenirs samt indiansk brugskunst.
 
Klik venligst på billedet for nærmere informationer