Bogense er bare sagen

Der er en grund til, at gæster vender tilbage til Bogense Strand Camping sæson efter sæson. Den grund er en blanding af den skønne campingplads og den perle af en by, som Bogense er.

 
Byen byder på butikker, restauranter, fritidsbeskæftigelser, skov, strand, byliv, havn, marina, strand, historie, hemmelige stier – og alt i gåafstand af hinanden.
 
Når du vælger Bogense Strand Camping vælger du samtidig en campingplads der er speciel på den måde, at man selv vælger om man ønsker at tilbringe hele sin ferie på pladsen og dens mange tilbud eller om man har lyst til at inddrage byen også.
 
Bogense by byder på mange forskellige fornøjelser trods sin beskedne størrelse. Om man er til fine-dining, fiskerestaurant på havnen, thaimad i bymidten eller kromad i historisk atmosfære, kan det lade sig gøre. Desuden byder Bogense på flere cafeer, der også tilbyder bespisning i hyggelige omgivelser.
 
Hvis man er til shopping kan man uden problemer blive ekviperet fra top til tå, da byens forretninger inkluderer sportsbutikker, herretøjsbutikker, dametøjsbutikker, butikker med modetøj og børnetøj, guldsmedeforretning – ja, Bogense mangler intet.
 
Om sommeren summer byen af liv på grund af alle de tiltag og arrangementer, der hvert år bliver afholdt i Bogense. Byens borgere blander sig med turisterne, når gaderne fyldes af leben og sommerstemning, så ingen kan være i dårligt humør når solen går ned.