Camping og golf

I Bogense ligger HC Andersen Golf, så du kan ligeså godt tage køllerne med, når du kommer til Bogense Strand Camping. Banen selv er en 18-hullers par 72-bane der også inkluderer en lidt mindre øvebane; en driving range par-3 bane. Og selvfølgelig Pay-and-Play-faciliteter til træning af puts, chips- og bunkerslag.
 
Banen ligger ved den skønne Fredskoven og Gyldensteen Gods´ hovedgård Kristianslund, der lægger lokaler til golfbanens og –klubbens restaurant. Restauranten tilbyder et stort udvalg af retter som det hører sig til, når man befinder sig i så billedskønne omgivelser, som H.C. Andersen Golf er.
 
Golf i en helt anden udgave kan såmænd spilles på campingpladsen: nemlig minigolf. Her koster det kr. 20,- for campingpladsens gæster, mens det for udefrakommende koster hhv. kr. 40,- og kr. 30,- for voksne og børn.
 
Hvor man nok kan bruge en hel formiddag på H.C. Andersen Golf, er en times tid cirka nok, når det drejer sig om minigolf på campingpladsen, for selvom minigolfen også byder på 18 huller, er der ikke nær så langt at gå rundt…