Den bedste ferie i barns minde

Hvis børn selv kunne bestemme hvor ferien skulle gå til eller hvordan den skulle afholdes, er der ingen tvivl: camping!

 
Campingpladsen har forskellige veludstyrede legepladser, varierende aktiviteter for alle, strand lige i nærheden og ikke mindst badelandet lige om hjørnet.
 
Her finder man som barn den ultimative frihed og samtidig den største tryghed set med et barns øjne. Tænk at kunne sive ud ad vognen om morgenen, finde sammen med vennerne – enten nogle nye eller dem fra sidste år – og så lege hele dagen. Her er mulighederne utallige og selv det mest tillokkende på iPaden virker pludselig ligegyldigt. Intet slår en sommer i vennernes tegn.
 
Det er sjovt og spændende at drøne rundt på de forskellige legepladser eller måske tage en tur i svømmehallen og virkelig føle sig som herre over sin egen dag – og samtidig have visheden om at mor og far er lige i nærheden, hvis man skulle blive sulten eller få lyst til et kærligt kram.
 
For de mindre børn er campingferie også en god idé, for her er ingen vuggestue eller børnehave – kun rig mulighed for at være sammen med mor og far, som selvfølgelig er uvurderligt, når man bare er et lille nor, som synes at mor og far er de bedste i verden.
 
Tid der er givet godt ud, kommer ikke skidt tilbage.