Nyt og unikt online magasin

 

På www.visitfyn.com kan man i år finde masser af inspiration til ferien på Fyn.


Naturen er til at komme til

Det kan være svært at beskrive, hvad det er, der gør, at Fyn gør så stort indtryk på en. Har man først været der, er det ikke noget problem. Alle ved, hvad man taler om.

Naturoplevelserne er altid vigtige for os på vores rejser. Dem tager man sjældent fejl af. På Fyn er naturen utrolig varieret. Kysterne med de smukke strande er noget for sig. Skovene og de kuperede landskaber er noget helt andet, men både skov og strand ligger side om side. Naturen er til at komme til.

Jeg er meget imponeret over det cykel- og vandrestisystem, der er overalt. Det er let at finde vej, og det gør det tilgængeligt for alle. Der er ingen høje bjerge eller store floder, men der er skøn natur, som er let og indbydende at begive sig ud i.
 
Det fynske køkken
At rejse er at leve. Den påstand er født på Fyn, og H.C. Andersen kunne ikke have mere ret.

Men at rejse og leve er også at spise, og det at spise og smage på lokale specialiteter hører efter min mening også med til ferie. Man bør altid smage på de lokale specialiteter, uanset hvordan de tiltaler en.

På Fyn er det en ren fornøjelse. Og bliver man ikke mæt på sin ferie til Fyn, så er det ens egen skyld. Slankekuren vil jeg til gengæld lade blive hjemme. Den må ganske enkelt vente. Der skal på alle måder bare spises løs og nydes.
 

 

Anne - Vibeke Isaksen, www.campingdanmark.dk