FRI badeland og fitness

Når du bor på Bogense Strand Camping er det muligt, at købe fri adgang til vores store indendørs badeland og veludstyrede fitnesscenter, der ligger lige ved siden af campingpladsen.

I badelandet et der altid 29 graders dejlig varme i luften. Der er et stort 25 meters svømmebassin, hvor der er plads til både banesvømning og sjov leg på vippen eller i et tov, hvor vovehalsene kan svinge sig ud på det dybe vand.
Lige ved siden af finder du det varme bassin, her er vandtemperaturen 33o C. Bassinet er delt op i to, med dybder på hhv. 1,2 meter og 0,6 meter. Det er også i det varme vand, man kan køre i vores store gule rutsjebane, eller de mindste kan prøve den lille røde rutsjebane, hvor de lander trygt, i mors eller fars arme.

Fitnesscentret indeholder en stribe professionelle maskiner, hvor du kan holde formen ved lige, måske kan du løbe en tur på løbebåndet, mens du gennem ruden holder et øje på dine store børn, der godt kan klare sig selv på dybt vand.

 

Prisen på tilkøb af FRI adgang, varierer hen over sæsonen og det er et krav, at det bookes for hele opholdet, for hele familien.

Pris når den udendørs pool er åben kr. 50,- pr. person pr. dag

Pris når den udendørs pool er lukket kr. 30,- pr. person pr. dag.

 

HUSK at det altid er dit ansvar at holde opsyn med dine børn når de går i vandet.