Camping med hund

Hos Bogense Strand Camping er vi meget glade for hunde og de firbenede er altid velkomne hos os.

En ferie for hunden kan betyde ligeså meget for den, som det gør for resten af familien, for når hunden får lov at bruge hele dagen sammen med sine elskede mennesker, er man sikker på, at det er en glad og træt hund, der hviler sig i familiens skød om aftenen ved campingvognen.

Nogle hunde er så heldige, at de får lov at bruge hele dagen sammen med familiens barn, som inddrager vovse i den leg, der kan vare lige til solnedgang og far og mor kalder hjem. Her har vi observeret at hunde sagtens kan finde stor glæde i at ’være med til’ at spille petanque eller lege i sandkasse, bare drive rundt på pladsen med sine mennesker eller ganske enkelt bare være rigtig hunde-fornøjet over, at det endelig er ferietid, så man kan være sammen med familien hele dagen – nok noget af det bedste, der kan ske for en hund.
 
Campingpladsen råder desuden over en indhegnet hundemark, hvor hunni (som vi siger på Fyn) kan få lov at strække ud uden at være i snor. Her må alle venligtsindede hunde rende frit og lege med hinanden imens deres mennesker kan sætte sig ved et af de opstillede borde/bænkesæt og få sig en kop kaffe og nyde sommervejret – hvis meteorologerne ellers har regnet rigtigt.
 
Campingpladsen byder desuden på et bruserum – kun for hunde. Her er et repos, hvor pelsdyret kan stå og blive soigneret af sit menneske, hvis dagen har budt på for meget sjov ved strand og saltvand eller rullen i mudderpøl.