Marina & havn

 

På Bogense havn hersker der en helt speciel stemning og atmosfære. Gennem de senere år er aktiviteterne i og omkring havnen blevet stadig mere omfattende, og havnen er i dag omdrejningspunkt for store og små begivenheder året igennem. 
 
En moderne havn med mange faciliteter 
Med en totalrenovering af byens havnefront og tilhørende opførelse af boliger, restauranter og erhvervsbygninger fremstår Bogense havn i dag som det fynske svar på hovedstadens Nyhavn.
 
Bogense Marina har plads til mere end 700 lystsejlere, og benyttes flittigt som udgangspunkt for sejladser til de østjyske fjorde og rundt om Fyn – ikke mindst i forbindelse med den årlige sejlads rundt om Fyn Cup. Marinaen ligger kun 500meter fra Bogenses hyggelige centrum, hvor der eksisterer et rigt handelsliv. Til marinaen hører en           nyanlagt børnevenlig strand, legeplads, grillområder, petanque, internetfaciliteter, tv-stue, køkken
og meget mere. 
 
Bogense er Danmarks bedste lystbådehavn
Bogense har gennem tre år (2006, 2007 og 2008) ligget øverste på Politikens Tjek-redaktions liste over lystbådehavne i Danmark. Denne titel forpligter, og derfor bliver der gjort et stort arbejde på bl.a. rengøringsfronten, således at området altid fremstår pænt og rent for gæsterne. Med de mange aktiviteter, som er beskrevet oven for, kan gæster i Bogense Havn og Marina se frem til en sommerferie, som vil byde på spændende aktiviteter og oplevelser for livet.
 
Afstand fra receptionen til marinaen 590 meter.