Opholdsrum

 

Plads til fællesskabet

 

Lokalet her har lagt rammer til mangen en dejlig fest – endda et bryllup!

Det er muligt at reservere et bord eller to, så alle fætre og kusiner og resten af tabernaklet kan mødes og holde den komsammen, som er så hyggelig og som altid sidder lige i skabet, når det afholdes på en campingplads, hvor alle har mulighed for at dukke op og bruge en dags tid eller to.

Tilknyttet lokalet er et lille te-køkken og køleskab, så man har mulighed for altid lige at have det mest nødvendige ved hånden, når man hygger i selskabslokalet.

Udover borde og stole og plads til ca. 25 personer, ligger der i tilknytning til lokalet også en tv-stue med bløde lædersofaer, så her kan man altid søge tilflugt, hvis vejret ikke tillader for megen udendørsaktivitet eller ens bedre halvdel ikke gider se Hammerslag…

Uanset om man skal afholde selskab eller bare har lyst til at komme over at slappe lidt af, er lokalet - som vi kalder Selskabslokalet - altid til rådighed.

Via receptionen er det gratis at booke et bord i Selskabsokalet og man sørger selv for at sætte skilte på det bord, man har reserveret.